Thursday 11 February 2021

MSN-mail doorsturen naar Gmail-account

 Het is moeilijk en tijdrovend om af te handelen als u meer dan één e-mailaccount heeft. Het hebben van meerdere e-mailaccounts houdt ons bezig met het openen en blijft de e-mails in het ene en het andere account controleren. Dit kan soms frustrerend zijn. Als je een account hebt in Gmail en een ander account in Hotmail, kun je het een beetje gemakkelijker maken. Dit komt omdat de Hotmail een gratis functie aan zijn gebruikers biedt waarin uw berichten automatisch worden doorgestuurd naar uw Gmail-account. Als u deze functie inschakelt, bespaart u tijd en hoeft u niet steeds de mails te controleren door steeds opnieuw in te loggen. Deze functie is erg handig als u alleen belangrijke berichten in uw Hotmail-account ontvangt.

Om uw Hotmail-mails door te sturen naar uw Gmail-account, volgt u de stappen van Gmail ondersteuning Nederland: +31-208004823. Ze hebben de richtlijnen stap voor stap genoemd. Volg deze richtlijnen en als u de richtlijnen niet kunt volgen of als u andere problemen ondervindt met betrekking tot uw Gmail-account, kunt u het Gmail-klantenservicenummer bellen. Ze zijn een van de beste technische dienstverleners van Nederland en staan altijd klaar om de problemen van de klanten op te lossen.

Stappen om MSN-mail door te sturen naar Gmail-account

  • Open eerst een webbrowser en log in op uw Microsoft Hotmail-inlogaccount.
  • Nadat u het Microsoft-account heeft geopend, klikt u op het menu ‘Opties’ in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteert u ‘Meer opties’.
  • Klik nu onder het gedeelte ‘Uw account beheren’ op de link ‘E-mail doorsturen’ in de eerste kolom van de opties.
  • Klik op het keuzerondje naast ‘Stuur uw e-mail door naar een ander e-mailaccount’ en voer uw Gmail-adres in het vak in.
  • Klik ten slotte op de knop ‘Opslaan’ om het doorsturen van e-mail te activeren. Alle berichten die u op uw Hotmail-account ontvangt, worden door u op uw Gmail-account ontvangen totdat u de optie voor het doorsturen van e-mail in uw Hotmail-account stopt of uitschakelt.
Het oplossen van de problemen van de klanten is hun eerste prioriteit. Daarom wordt technische ondersteuning van Gmail beschouwd als een van de beste en betrouwbare serviceproviders in Nederland. U kunt hun diensten gemakkelijk gebruiken door hun telefoonnummer te bellen en hen over uw problemen te vertellen. Ze zullen u een gegarandeerde oplossing bieden en in een snel tijdsbestek.

SAMENVATTING: In dit artikel worden de stappen beschreven waarmee de gebruikers hun e-mail naar Gmail kunnen doorsturen. Als u zowel accounts op Hotmail als Gmail heeft, kunt u met behulp van bepaalde stappen toestaan dat de berichten automatisch naar uw Hotmail-account worden verzonden naar uw Gmail-account. Als er zich een probleem voordoet, kunt u het ondersteuningsnummer van Gmail-ondersteuning Nederland bellen.

OVER BEDRIJF: Gmail tech support Nederland is een onafhankelijke technische dienstverlener. Ze zijn niet gekoppeld aan de officiële Gmail-ondersteuning en brengen kosten in rekening voor hun services. Hun kosten zijn redelijk en gemakkelijk betaalbaar. Zij verlenen hun diensten aan verschillende delen van Nederland.

No comments:

Post a Comment